Vriendenstichting Wachendorff

Vrienden van de Botanische Tuinen in de Provincie Utrecht


Evenementen

Bij de Vriendenstichting en in beide Tuinen

Door het jaar heen vinden in beide tuinen allerlei evenementen plaats voor jong en oud. Daarnaast organiseert de Vriendenstichting Wachendorff jaarlijks voor haar donateurs een excursie in de zomer, een donateursdag, lezingen, een cursus botanisch tekenen met Dick Smit, een evenement over zaaien en stekken, een evenement over scheuren en stekken en Kerststukjes maken.

Voor de jaarprogramma's van de tuinen klikt u op onderstaande links:
Fort Hoofddijk:
www.uu.nl/botanischetuinen/nieuws-en-agenda
Von Gimborn Arboretum: www.gimbornarboretum.nl

De Vriendenstichting organiseert door het jaar heen ook allerlei evenementen voor haar donateurs, zoals lezingen en excursies.

Binnenkort te doen bij de Vriendenstichting Wachendorff

Excursie naar Landgoed Twickel | 20 mei 2017

Op 20 mei a.s. vindt de vriendenexcursie plaats naar Landgoed Twickel. We vertrekken om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats van zwembad kromme Rijn. We zijn rond 18.00 uur terug. Het program voor deze dag ziet er als volgt uit: 
Aankomst bij het landgoed rond 11.00 uur.
Na de koffie wordt een bezoek gebracht aan de moestuinen, de landgoedtuinen en de landgoedwinkel. Lunch in hotel de Zwaan in Delden. In de middag wordt een bezoek gebracht aan het Zoutmuseum. Er is thee in de Zwaan en er kan rondgewandeld worden door het stadje. De kosten bedragen € 45,00.

Aanmelden: u kunt zich voor deze dag aanmelden door een mailtje te sturen naar info@wachendorff.nl. 

Bijenmarkt | Datum volgt

Nadere info volgt binnenkort.

Films van de tuinen | doe mee en stuur uw inzending

Steeds vaker ontvangt de Vriendenstichting filmpjes van enthousiaste donateurs die het Von Gimborn Arboretum of Fort Hoofddijk hebben bezocht. Deze films krijgen binnenkort een podium op onze site. Indien de inzendingen voorzien zijn van muziek, dient deze muziek wel rechtenvrij te zijn. U kunt uw inzending sturen naar info@wachendorff.nl

Vriendenstichting Wachendorff | 06 - 54 23 24 07 | info@wachendorff.nl